1. Αποστολή και παράδοση προϊόντων
    Η αποστολή και παράδοση προϊόντων γίνεται εντός 24-72 ωρών, από την ημέρα της παραγγελίας, μέσω της ΕΛΤΑ  COURIER. Για τυχόν καθυστέρηση λόγω ανωτέρας βίας  (π.χ  ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών κτλ) που παρατείνουν την προθεσμία παράδοσης, η www.sportakias.gr δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη.

 

  • Έξοδα αποστολής
    Η sportakias.gr δεν χρεώνει έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 65,00 ευρώ, ανεξάρτητα από το βάρος της παραγγελίας, αλλά και από την απόσταση που προβλέπεται για την παράδοση του προϊόντος εντός Ελλάδος. Για παραγγελίες από 64,99 ευρώ και κάτω, τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στο ποσό των 3,50 ευρώ για την παράδοση προϊόντων εντός της Ελλάδος. Τα έξοδα αποστολής για την Κύπρο ανέρχονται στο ποσό των 19,90 ευρώ και εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 1-4 μέρες. Για χώρες εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης, το κόστος είναι 39,90 ευρώ, χωρίς δυνατότητα αντικαταβολής. Στις χώρες όπου οι παραγγελίες περνούν από τελωνείο, τα έξοδα εκτελωνισμού επιβαρύνουν τον αγοραστή. Σε δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να παρατείνεται η προθεσμία παράδοσης.
  • Ακύρωση παραγγελίας
    Μπορείτε να διακόψετε την παραγγελία που βρίσκεται σε εξέλιξη, πατώντας ακύρωση. Εφόσον η παραγγελία έχει αποσταλεί και παραδοθεί σε courier, δεν είναι δυνατή η ακύρωση της.